Mobiele Mast


Te huur

Karabijn Mauser / K98

Schietvereniging Prins Bernhard beschikt over een vaste en een mobiele schietmast. Op de mobiele schietmast mag zelfs nog met ouderwetse “voorladers” geschoten worden, maar dit komt de laatste jaren niet meer voor. Wij schieten al jaren met oude karabijnen van het type Mauser / K 98. De munitie die hiervoor gebruikt wordt is 8 x 57 en wordt door ons zelf herladen. Het schieten met deze Mausers geeft een kick, en als je dan ook nog de patronen bekijkt is het bij elkaar indrukwekkend te noemen. Je moet het een keer ervaren hebben om er over mee te kunnen praten.

Deze mobiele mast is goedgekeurd en wordt jaarlijks, daar waar nodig, aangepast. De mobiele mast kan o.a. gebruikt worden voor het “vogelschieten”, het “fladder-of “lepeltjes-schieten”. Deze disciplines zijn een onderdeel van veel meer mogelijkheden die sv-Prins Bernhard te bieden heeft, maar het zijn allemaal schietgerichte zaken die de schietsport promoten.
De vaste schietmast, bij onze schietaccomodatie aan de Auroraweg 6, te Dichteren is alleen geschikt voor klein kaliber geweer.

Met het jaarlijkse schuttersfeest van Schutterij Sint Martinus verlenen wij assistentie bij het vogelschieten, Tegenwoordig heet het schuttersfeest van Schutterij Sint Martinus Dichteren : Lentefeest en vindt plaats in de tweede helft van april elk jaar. Op de zondag van het Lentefeest is één van de activiteiten het traditionele “Fladder-schieten”. Iedereen kan hierbij meeschieten, men hoeft geen lid te zijn van onze schietvereniging “Prins Bernhard” of van schutterij “Sint Martinus”

 

Onze mobiele mast is volledig gemaakt in eigen beheer en wordt goed onderhouden. Wij verhuren deze mast in een straal van 50 km rond Doetinchem.
Hieronder kan een link naar een formulier of mail adres komen.

Vraag informatie aan

 

Mobiel

Te huur tot 50 km

 

Eigen beheer

Volledig in eigen beheer ontworpen en onderhouden mobiele mast

 

Te huur

Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen