Welkom

bij de Schietvereniging Prins Bernhard te Dichteren (Doetinchem)Bestuur

Ons Bestuur bestaat uit acht personen. Dit bestuur wordt gekozen door de leden en treedt aan voor een periode van drie jaar. Meer informatie op de pagina Bestuur

KNSA

Onze Schietvereniging Prins Bernhard is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Schietsport Associatie. De KNSA is de belangenbehartiger en de steunpilaar voor alle schietsportverenigingen en sportschutters in Nederland. De KNSA is de instantie in Nederland die - zoals de KNVB dat doet voor de voetbalsport - de belangen behartigt van alle (aangesloten) schietsportverenigingen. Bovendien vertegenwoordigt de KNSA, als officieel erkend gesprekspartner, de schietsport op nationaal niveau onder andere bij diverse overheden en ministeries (VWS, Veiligheid & Justitie, Defensie en Infrastructuur & Milieu) en de nationale sportkoepel NOC*NSF, binnen Europa bij de Europese Schietsport Federatie (ESC) en wereldwijd bij de Internationale Schietsport Federatie (ISSF) en de Muzzle Loaders Associations International Committee (MLAIC).

KNTS

De Koepel Nederlandse Traditionele Schutters is de officiƫle koepelorganisatie voor verenigingen die traditioneel schieten. De KNTS heeft tot doel de belangen van de traditioneel schietende verenigingen en haar schutters te behartigen. SV Prins Bernhard te Dichteren is gecertificeerd (6107) volgens de CWM geldend op de datum van certificering.

Lid worden

Voor (aspirant) leden is er op de pagina Informatie informatie te vinden. Lid worden kan via ons Bestuur. Neem hiervoor contact op met Rudie Bruijl.